Cine foloseste

  30-03-2017 | Print| Trimite unui prieten |     


Cuvinte cheie:Plasture antireumatic.
Plasturi antireumaticiOrice persoana peste 18 ani poate beneficia de efectele terapeutice ale Kirintone!

A. Persoane sanatoase, fara afectiuni

Persoane care lucreaza la birou
Se spune ca scaunul de la birou este unul dintre cei mai mari dusmani ai omului!

Stai mult pe scaunul de la birou? Uneori, nu iti gasesti pozitia comoda? Ai dureri lombare? Te dor muschii cefei si ai gatului? Sau spatele? Sau umarul? Durerea lombara sau contractura musculara nu iti mai trece iar salonul de masaj este la ore distanta? Si oricum nu il poti folosi in timpul serviciului? Si nu obtii relaxarea musculara? Si nu poti scapa de durere?
Desk
Kirintone este usor de aplicat. Oricand si oriunde! Chiar si la birou! Exact pe zona dureroasa!
................................................................................................

Persoane care stau mult timp in picioare
Stai mult timp in picioare? In sala de operatie? In restaurant? Pe scena? In fata elevilor sau a studentilor? La evenimente oficiale?
Ai dureri lombare? Ai contracturi musculare? Te doare spatele, ceafa sau gatul? Durerea lombara este sacaitoare? Si pana nu termini ce ai de facut nu ai cum sa iti ameliorezi starea?
Sala operatieKirintone este usor de aplicat si de purtat. Oricand si oriunde! Chiar si cand stai mult in picioare! Exact pe zona dureroasa!
.......................................................................................................

Mamele care alapteaza

Plasturele KIRINTONE nu are contraindicatii in timpul alaptarii. Datorita mecanismului complex de actiune la nivel local si faptului ca nu are in compozitie substante care sa treaca in singe, KIRINTONE poate fi folosit de catre mamele care isi alapteaza sugarii, fara risc de a transmite substante chimice catre sugar in timpul alaptarii!

....................................................................................................... 

Persoane care petrec mult timp cu copii in brate

Esti o fericita mamica? Si zilnic, petreci mult timp cu bebe in brate sau il alaptezi? Si incep durerile lombare? Sau de umar sau genunchi? Dar nu poti lua nici un medicament pentru ca alaptezi? Sau ai reactii adverse de la pastilele pentru dureri de spate?

mom and baby

Kirintone este usor de aplicat si de purtat. Oricand si oriunde! Chiar si cand il tii pe bebe in brate! Exact pe zona dureroasa!
Chiar si atunci cand alaptezi! Datorita mecanismului complex de actiune la nivel local si faptului ca nu are in compozitie substante care sa treaca in singe, KIRINTONE poate fi folosit de catre mamele care isi alapteaza sugarii, fara risc de a transmite substante chimice catre sugar in timpul alaptarii!

Aveti recomandare de la MEDIC? Atunci, pentru a face o comanda, click AICI
................................................................................................

Persoane care lucreaza cu greutati (santiere, depozite de materiale de constructie, metale, etc) si resimt dureri la coloana cervicala, lombara, dureri musculare, ligamentare sau articulare.
................................................................................................
 

SPORTIVII DE PERFORMANTA care solicita la maximum aparatul locomotor si muscular si care resimt dureri la coloana cervicala, lombara, dureri musculare, ligamentare sau articulare.
NEAVAND SUBSTANTE CHIMICE IN COMPOZITIE, ESTE UN PRODUS IDEAL PENTRU TRATAREA AFECTIUNILOR INFLAMATORII, LEZIUNI MUSCULARE SAU ALE TENDOANELOR, ETC LA SPORTIVII DE PERFORMANTA. NU ALTEREAZA REZULTATUL TESTELOR ANTIDOPPING.


................................................................................................Pla

B. Persoane care sufera de anumite afectiuni Plasture antireumatic. Durere de genunchi
Persoane cu dureri la nivelul genunchiului - durere de genunchi - ca urmare a unei afectiuni inflamatorii, artrita reumatoida. In cazul artritei reumatoide, aceste persoane prezinta si o rigiditate la nivelul articulatiei genunchiului
Persoane cu durere de umar, sold, rezultata in urma unor afectiuni inflamatorii cronice.
Persoanele cu degenerescenta de coloana vertebrala, lombara, spondiloza cervicala.
Persoane cu osteoartrita.

PRET KIRINTONE: 42.00 lei / cutie cu 4 plasturi

 {


CITITI CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE DE FOLOSIRE

buton comanda


| Politica de confidentialitate